.:. Festival-concurs - Cluj-Napoca 2011 .:.

Sunday 21st September 2014

INVITAȚIE 

În perioada 08 – 11 noiembrie 2011 va avea loc Festivalul - Concurs al Muzicii de Camera si Interpretare Solistica ,,TUDOR JARDA”al Formatiilor Instrumentale si Solistilor din Armata, festival organizat de catre „Asociatia Trompetistilor din România”, în parteneriat cu Serviciul Muzicilor Militare Bucuresti, Cercul Militar Cluj - Napoca, în colaborare cu Universitatea NaTionala de Muzica din Bucuresti, Academia de Muzica „GHEORGHE DIMA ” din Cluj - Napoca, Filarmonica de Stat ,,Transilvania”; Liceul de Muzica ,,Sigismund Toduta”- Cluj-Napoca; Orchestra Nationala Radio; TVR – Cluj, cu sprijinul Diviziei 4 Infanterie ,,GEMINA”, Centrului Militar Zonal Cluj si a Comandamentului Logistic Întrunit al Armatei Române. 
Deschiderea festiva va avea loc în data de 08. Nov. 2011, ora 18,00, iar Gala Laureatilor si Festivitatea de premiere, se vor desfasura în data de 11 Nov. ora 18.00, la Sala de spectacole a Cercului Militar Cluj – Napoca. Aceasta editie este dedicata aniversarii a 180 de ani de la înfiintarea Muzicilor Militare din România, precum si Zilei Nationale a României. Proiect finantat de catre Consiliul Local Cluj – Napoca. 
PRESEDINTELE ASOCIATIEI TROMPETISTILOR DIN ROMÂNIA - Prof. VIOREL MURESAN 

Asociatia noastra este partener in acest proiect, cu Asociatia Forte Fortisimo, reprezentata prin prof.univ.dr. Ioan Pop si are calitatea de membru al juriului. Deasemeni participa la concurs si formatia Milenium Group Brothers din Radauti, coordonator Antemie Samuel. In acest sens, la recomandarea dlui. Pop, rugam transmiteti acest mesaj in timp optim membrilor asociatiei Forte Fortisimo, colaboratorilor dvs. si tuturor doritorilor, sa participe in calitate de spectatori. Intrarea este libera. Va multumim. 


ASOCIATIA TROMPETISTILOR DIN ROMÂNIA Cluj Napoca, 
str. BucureSti, nr. 70A, bl. D20, ap. 12. 
TEL. 0746-127967 
E-mail: asociatiatrompetistilor@yahoo.com