Tehnoredactare partituri la comanda

Flash music player.
Doneaza pentru infiintarea unei fanfare in Serbia

Atlantabrassband.comQuick Bible 4 Android
 

*  Web Admin

Visitor Counter
00342833
Today Visitors 13
Total Visitors 89563
Today Hits 60
Total Hits 342833
Online Visitors 2

Top Crestin

Certificat Web

Forte Fortissimo

Asociația muzicală „Forte Fortissimo”

MEMBRI FONDATORI: Forte Fortissimo - Fanfara
Presedinte 
- PROF.UNIV.DR. IOAN POP 
Vicepresedinte - PETRICA FRUNZAU - Micalaca Arad 
Secretar - Gigi Pop - biserica Sfanta Treime Deva

Asocatia muzicala Forte-Fortissimo a fanfarelor din Romania organizeaza in fiecare an festivaluri zonale, in diferite centre cu traditie in vederea stimularii acestui gen de muzica in bisericile evanghelice din tara si din strainatate. 


 ARHIVA STIRI 2000-2009 

Tabara de vara Forte-Fortissimo de suflatori pentru copii si tineret 2009

Asociatia muzicala Forte-Fortissimo si Universitatea Emanuel Oradea organizeaza in perioada 31 august - 04 septembrie 2009 in Campusul Universitatii din Oradea Str.Nufarului 87 a IV-a editie a taberelor de vara Forte-Fortissimo de suflatori, pentru copii si tineret cu varsta intre 10 si 19 ani. 
Costul este 150 lei de persoana. 
Concertul final este in 4 septembrie. 
Numarul locurilor in campus este limitat la 160. 
Inscrierile se fac pe adresa de email ioan.pop@emanuel.ro, specificand: nume si prenume, varsta, instrument, vechime, biserica de unde provine. 
Veniti cu instrumentul in stare buna!

Presedinte Ioan Pop.Festival de fanfare - Pecica iulie 2009

Forte Fortissimo - Pecica 2009Biserica Baptista din Pecica - AR si Asociatia muzicala Forte Fortissimo organizeaza un festival de fanfara, in data de 18 iulie 2009, cu incepere la ora 10.00. 
Participa fanfare din judetul Arad ale bisericilor baptiste din Speranta Arad, Siria, Curtici si Pecica. Mai multe detalii...


Buteni 2006 

Comuna Buteni si-a adjudecat desfasurarea (cu succes) a celei de a V-a parade internationale a fanfarelor. Principalii organizatori au fost si de asta-data Primaria Buteniului si Consiliul local, care ca si in trecut si acum s-au bucurat de sprijinul logistic al Centrului Cultural Judetean. Dupa cum am aflat din discutiile purtate cu presedintele juriului, prof. Alb Stefan, inca din prima zi a festivalului s-au prezentat formatiuni de o certa valoare artistica, incepand cu Fanfara de copii CRESCENDO din localitate, dirijata de Dan Miculit (in paranteza fie spus, unul din principalii actanti ai intregii manifestari), careia i-a urmat Fanfara FORTE FORTISSIMO din Arad, avandu-i ca dirijori pe Puiu Munteanu si Petrica Frunzau. Insa adevaratele surprize ale paradei le-au constituit fanfarele GOLGOTA din Bistrita si Csókmó din Ungaria. Repertoriul formatiilor a cuprins piese diverse, ca stil, de la marsuri, polci, prelucrari folclorice, pana la piese clasice din muzica universala (Strauss, Verdi), ridicand nivelul artistic al festivalului la inalte cote valorice. Pata de culoare a primei seri a fost data de Ansamblul folcloric DARVAS din Ungaria, care a prezentat un pitoresc spectacol de dansuri si obiceiuri maghiare. In ziua de 23 si-au dat concursul Fanfara Bisericii ortodoxe din Buteni, fanfara de copii VIVO din Almas, Fanfara PROVIDENTA din Tulca (Bihor) si Fanfara casei de cultura a Municipiului Arad. 

Forte Fortissimo - Fanfara 

Bucuresti Golgota 2004


In 12,13 si 14 martie a avut loc un asfel de festival la Bucuresti la biserica baptista Golgota cu participarea a sase formatii: Golgota Bucuresti, palatul copiilor Deva, Rachitova, Sebastian Bucuresti, Harul Lugoj, penticostala Carpati Cluj. Vineri seara a fost program cu fanfara din Lugoj la Golgota, iar fanfara din Cluj a cantat in biserica penticostala di Sos. Giurgiului. La reuniunea de sambata, in comisia de evaluare a fost prezent general Emilian Ursu cu maior gh. Tugui din patrea uniunii compozitorilor sectia fanfare. Revelatia festivalului, ca de altfel a fiecarui astfel de eveniment au fost copiii, fie impreuna cu tinerii sau adultii, dar mai ales in formatiile de copii. Diploma uniunii compozitorilor find inmanata formatiei palatului copiilor din Deva, pregatita de profesorul Octavian Luncan, fost colonel la muzica militara, actualmente un marturisitor al lucrarii duhului lui Dumnezeu in viata lui ,cu precadere fostilor colegi. Duminica dimineata formatiile de suflatori au cantat in biserici din Bucuresti Golgota, Ferentari, Sebastian, Giulesti, Popa Rusu, iar dupa masa la Brasov si Ramnicu Valcea. A fost o intalnire binecuvantata ca dealtfel multe altele pe durata celor 10 ani de existenta a acestei miscari in bisericile evanghelicedin Romania, in mod special in bisericile baptiste la care s-au alaturat o mica parte din fanfarele bisericilor penticostale .in fiecare an la finele lunii octombrie are loc festivalul national, care se va desfasura in 2004 la biserica baptista Micalaca Arad, unde au fost organizate primele trei editii 1995, 1996 si 1997 urmatoarele editii avand loc la Deva 1998, Lugoj 1999, Cluj 2000, Timisoara 2001, Calacea Bihor 2002, Bocsa Romana 2003. 


13. nov. 2004
Societatea muzicala „Forte Fortissimo” organizeaza mâine, în Arad, a X-a editie a Festivalului fanfarelor de copii si tineret. Evenimentul va avea loc la ora 10.00 la Biserica Baptista „Renasterea” din Arad (Micalaca), unde sunt asteptate sa concerteze formatii din Bistrita Nasaud, Cluj, Lugoj, dar si Arad. „Scopul acestor evenimente este de a promova muzica de famfara în Bisericile neoprotestante”, a declarat Petru Frunzau, vicepresedintele societatii muzicale „Forte Fortissimo” la nivel national.


Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti 
Nu sunt produse în această categorie.
  • Yamaha Xeno
  • Thomann
  • B&S
  • Yamaha
  • FanFare.Ro
  • C.G.Conn