Bine ai venit pe pagina cu muzica de fanfară !
Dacă vă place muzica de fanfară și închinarea în biserică, vă invit să cercetați acest site. Acest site promovează evenimente, aranjamente muzică de fanfară, anunțuri vânzare-cumpărare instrumente, dar şi pentru cei care doresc să cânte lauda lui Dumnezeu, folosind instrumentele de fanfară. Cântările prezentate pe site, sunt cele la care avem partiturile.

Pagina este în lucru!

1
partituri
1
autori
1
membri
ISTORIC /  AUTORI

Această pagină a luat ființă ca urmare a necesității unei publicații sau site care să prezinte evenimentele referitoare la unele festivaluri, loc în care de-a lungul timpului au putut fi descărcate gratuit zeci de partituri. După ce am redactat primele partituri pentru fanfară în 1998, am adunat o colecție mare de cântări. Așa am decis prin 2004-2005 realizarea unui site pe domeniu gratuit, www.brass.lx.ro, site care a strâns în jurul lui mulți instrumentisti, dar și câțiva tineri talentați în armonizarea cântărilor  din biserici. Site-ul fanfare.ro este online din anul 2007, deci în februarie 2022, aniversăm 15 ani de prezență online.

Detalii

evenimente   2009-2021

.:. Atelier de fanfarã Jubilate 2010 .:.

Festivalul Fanfarelor – Atlanta 2010

Concertul de fanfară „Bucuria Crăciunului” Tulca 2009
Festivalul fanfarelor – Tg. Mures 2009
Festivalul Național – Suceava 2009
Tabara de vară Forte-Fortissimo de suflători pentru copii și tineret 2009
Festival fanfară – Pecica 2009
Festival fanfară – Făget 2009
Festival fanfară – Cluj Zorilor 2009

Festival al fanfarelor – Bucuresti 2008

Detalii
man-icon
Romi Bujdei

Chicago, US

Partituri: 22

man-icon
Liviu Foltuţ

Salonta, RO

Partituri: 24

man-icon
Cristi Holerga

Sibiu, RO

Partituri: 28

man-icon
Flaviu Pădurean

Linz, A

Partituri: 18

Despre

Suntem un grup de iubitori ai muzicii de fanfara creștină, încercând să promovăm acest mod de închinare în biserici.

 

AUTORI PARTITURI fanfara

Cristi Holerga

Despre: Are 33 de ani, locuieste in Medias, jud. Sibiu. 

Canta in fanfara Betel BrassBand Medias la tzug trombon. 

Piese aranjate sau adaptate pentru fanfara:

1. Din El prin El si pentru El 

2. Cand Oceanele 

3. Ploaia Trezirii 

4. Domnul sta in fruntea oastei lui 

5. Isus Miel prea sfant 

6. E viu, e viu 

7. Veste am adus 

8. Christmas Coral 

9. Vrednic este Mielul 

10. Traim vremi de har… 

Contact: email Cristi Holerga 


DAN MAGHIARI

Despre: Am 33 de ani sunt din com. Ghiroda, jud Timis si dirijez fanfara din localitate din anul 1996 avand bucuria de a prelua o fanfara cu traditie de peste 30 de ani. Fondatorii acestei formatii sunt fr. dirijor Daraban Vasile si fr. dirijor Goman Tiberiu care sunt si astazi printre noi. Am inceput viata muzicala la o varsta frageda si primul instrument a fost „acordeonul” care mi-a deslusit ce se intampla in spatele unei melodii apoi am inceput sa cant la „basflugelhorn” apoi sa scriu muzica de fanfara iar in cele din urma am indragit „slide trombone”-ul la care cant si azi cu toata inima. Dumnezeu m-a binecuvantat cu acesti talanti si tot ce fac inclusiv muzica scrisa este in numele Lui si o dau cu bucurie daca sunt doritori si le place muzica scrisa de mine. 

Piese aranjate pentru fanfara:

1. Isus Iubit -Jesus 

2. Nimeni si nimic 

3. Mergand prin aceasta lume… 

4. Eu merg acasa 

5. Blandul pastor 

6. De ce aduni 

7. Acum dar acum 

8. Golgota 

Contact: Dan Maghiari


DORU LAZAR

Despre: Doru are ~ 30 de ani, dirijeaza fanfara Harul din Lugoj. 

Piese aranjate pentru fanfara:

1. De sunt cateodata intristat 

2. Hai si lauda-L pe Domnul sfant 

3. Cat de drag ne este Isus


PUIU MUNTEAN

Despre: Are 26 de ani, locuieste in Siria, jud. Arad 

Piese aranjate pentru fanfara:

1. Schimba-mi inima 

2. Vine o zi 

3. O, noapte… 

4. In Tine ma incred 

5. Lumina lumii 

6. Esti tot ce doresc 

7. Al tau raman 

8. Psalmul 91 

Contacteaza-l pe Puiu Muntean


OLARIU OCTAVIAN RAFAEL 

Despre: Rafael are 23 de ani, locuieste in Timisoara, dirijeaza fanfara Elim. De la varsta de 11 ani a cantat la bassflüghorn in fanfara Bisericii Penticostale „Filadelfia” din Timisoara. Totodata, in timpul copilariei a cantat alaturi de fanfara Bisericii „Maranatha” din Ghiroda, locul unde si-a dezvoltat o tehnica buna ca instrumentist. Anul 2000 a reprezentat un an important, acesta fiind anul in care Rafael se alatura formatiei Elim Brass Band Timisoara (fanfara Bisericii Penticostale ELIM). In acea perioada, Doru Chifan ocupa pozitita de dirijor principal al formatiei, asadar Rafael castiga oportunitatea de a face muzica la nivel inalt. In anul 2001, fratele Doru incepe formatia de juniori – Elim Brass Band Junior, iar Rafael devine dirijor asistent… Din octombrie 2002, Rafael preia functia de dirijor principal al formatiei Elim Brass Band. In ciuda varstei, pana in prezent, Rafael se remarca si prin compozitiile si aranjamentele sale. 

Piese aranjate pentru fanfara:

1. O Doamne mare 

2. O noapte preasfintita 

3. Daca Duhul Domnului…


ROMI BUJDEI

Despre: Are 40 de ani, locuieste in Chicago, USA 

Piese aranjate pentru fanfara:

1. A lui Isus venire 

2. Aici este poarta cerurilor 

3. In aceasta noapte sfanta 

4. Imi va ramane in memorie o zi 

5. El vine iar…


DAVID JURCA 

Despre mine: Ma numesc David Jurca am 20 de ani si locuiesc in Resita. Cant la instrumente de suflat de la varsta de 11 ani. Prima cantare aranjata de mine a fost pe la varsta de 13-14 ani. Dupa aceea, am infiintat o fanfara de copii, pe la 14-15 ani in Biserica Baptista Emanuel din Bocsa Romana. Cu aceasta fanfara am cantat piese doar din repertoriul meu. Pe la varsta de 17 ani am inceput sa aranjez cantari pentru fanfare, mult mai grele, si apoi, am inceput sa scriu cantari pentru cvintet de alama. In prezent cant la: trompeta( instrumental meu de baza), eufoniu-basflighorn, tzug-trombon, tuba( cand e nevoie), si rar la corn fa. Nu am urmat nici o scoala de muzica, dar il slujesc pe Dumnezeu cu tot ce El mi-e dat. La ora actuala sunt implicat in: orchestra( Bocsa Montana), fanfara din Resita, fanfara din Bocsa , fanfara din Valeapai si ocazional cu fanfara din Lugoj. 

Piese aranjate pentru fanfara: 

1. Domnul ne-a creat… 

2. Vrei tu sa scapi de pacat? 

3. Esti pregatit sa zbori… 

Contact: David Jurca 


Flaviu Padurean 

Ma numesc Flaviu Padurean, am 19 ani si locuiesc in Cehei, un sat cu oameni simpli din judetul Salaj. Cant la instrumente de suflat de la varsta de 11 ani incepand la flighorn 2 indrumat de fratele dirijor Ioan Pop, iar mai tarziu la Zug Trombon, Bass Bb, Euphonium, Bassflighorn, Clarinet Bb. Din anul 2008 la varsta de 16 ani am inceput sa scriu cantari pentru fanfara iar din anul 2009 la varsta de 17 ani am devenit dirijor la fanfara din Cehei impreuna cu fratele Ioan Pop. Nu am urmat nici o scoala de muzica sau conservator, tot ce am este darul pe care l-am primit de la Dumnezeu. In prezent activez ca si dirijor si compozitor in Biserica Baptista din Cehei. 

Piese aranjate pentru fanfara: 

1. Ce mare esti Tu… 

2. Mi-am pus nadfejdea in Tine 

3. Voi canta… 

Contact: Flaviu Padurean 

Detalii